назад

На Волині відбувся перший етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

DSC0155116 січня 2019 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області пройшов перший етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 06.11.2018 № 3957/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Зареєструвалися та подали документи для участі у відповідному конкурсі 9 адвокатів Волинської області.

Конкурсна комісія оцінювала адвокатів за такими критеріями:

1) стаж адвокатської діяльності;

2) наявність або відсутність застосованих до адвоката дисциплінарних стягнень;

3) результат проходження адвокатом дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги».

DSC01538

DSC01528

До другого етапу конкурсу, який передбачає індивідуальні співбесіди з адвокатами щодо оцінки їх мотивації до роботи в системі БПД, допущено 8 правників.

Серед присутніх членів комісії: голова комісії – Смолярчук Наталія Степанівна, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області; заступник голови комісії – Кустик Антон Ігорович, начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області, секретар комісії – Щесюк Оксана Вікторівна, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області; члени конкурсної комісії – Новосад Олена Анатоліївна, начальник відділу нотаріату Головного територіального управління юстиції у Волинській області; Єлов Віталій Андрійович – регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в області, Подзіров Андрій Олегович — суддя-спікер Луцького міськрайонного суду Волинської області.

DSC01542

DSC01554

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 770717, 770719, e-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).