назад

На Ямпільщині відкрито дистанційний доступ до безоплатної правової допомоги

ShM 171012 0112 жовтня працівники Ямпільського бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД відкрили дистанційний пункт консультування на базі Орлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Відтепер отримати консультацію або роз’яснення з правових питань вчителі , діти, їхні батьки та інші жителі села Орлівка можуть дистанційно. Зв’язатися з працівниками Ямпільського бюро правової допомоги

можна через мережу Інтернет за допомогою комп’ютерної програми Skype, яка дає можливість здійснювати безкоштовні відео- та аудіодзвінки.

Головний спеціаліст Анна Куліш повідомила, що за допомогою такого виду зв’язку можна дізнатися про роботу Ямпільського бюро правової допомоги, про категорії осіб, які підпадають під ст. 14 Закону України «Про правову допомогу», які саме правові послуги надає бюро, як швидко центр призначить адвоката для представництва в суді, а головне, які документи потрібні для звернення, аби отримати правову допомогу.

Проведення дистанційної юридичної консультації через мережу Інтернету дає нову можливість громадянам із віддалених населених пунктів отримати первинну правову допомогу.

Директор школи Ніна Дворніченко висловила вдячність Ямпільському бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД за надані сучасні можливості доступу до правової інформації з проблемних питань.

Нагадуємо, що для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися до Ямпільського бюро правової допомоги: смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1, тел. (05456) 2-20-50.