назад

На запитання мешканців села Долішній Шепіт відповідали працівники Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

2016 09 21V 1Для підвищення правової обізнаності мешканців сільської місцевості, забезпечення поінформованості про можливість отримання безоплатних правових послуг, що гарантує громадянам держава, працівники Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели виїзний прийом громадян у селі Долішній Шепіт.

Консультування громадян на базі сільської ради села Долішній Шепіт Вижницького району Чернівецької області проводили в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Юрій Колодченко.

Під час роботи консультаційного пункту фахівці системи безоплатної правової допомоги поінформували мешканців села про можливі способи та шляхи, передбачені чинним законодавством, для вирішення актуальних та проблемних питань.

Загалом, консультації та роз’яснення, що надавали спеціалісти місцевого центру, стосувались правового вирішення земельних та спадкових питань, наявності державних пільг та гарантій для окремих категорій осіб, реалізації права на соціальний захист, оформлення та призначення субсидій тощо.