назад

Начальник відділу представництва Новоград-Волинського місцевого центру взяв участь в обговоренні ефективності програм соціального захисту ветеранів АТО

28.04.2017 - ATO 1Ветеранам АТО в різних областях України надають різний соціальний захист. ГО «Юридична Сотня» вирішила розібратися в яких містах найефективніше надають підтримку ветеранам АТО та які є відмінності.

Тому, 27-28 квітня у Львові за ініціативи ГО «ВПО «Юридична Сотня» відбулося обговорення за круглим столом головних експертів України з місцевих і обласних програм соціального захисту ветеранів АТО. До заходу долучився начальник відділу представництва Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віталій Радзивіл.

Кожен із представників мав змогу презентувати обласні та місцеві програми соціального захисту ветеранів АТО, ознайомитись із рішеннями, проблемами, бюджетами та практичними підходами з усіх 24 областей. Учасники заходу також ознайомились із адвокатськими практиками щодо кримінальних справ.

За результатами круглого столу ГО «Юридична Сотня» підготує рекомендації до державної цільової програми соціальної адаптації учасників АТО та пам’ятки щодо регіональних пільг ветеранів АТО для кожної області.