назад

Надання адресної правової допомоги Білопільським бюро

SUM 2017 03 09 informaz 210 березня 2017 року Білопільське бюро правової допомоги здійснило виїзд у складі «Мобільного соціального офісу» до с. Нові – Вирки Білопільського району Сумської області.

Cпеціалістом було здійснено адресний прийом громадян, в основному це були особи похилого віку. Дана категорія осіб мали змогу отримати консультації на дому. Оскільки таким громадянам дуже важко пересуватися та долати великі відстані, в зв’язку з чим вони позбавлені можливості отримати будь – яку консультацію чи інформацію юридичного характеру. Їх було обслуговано адресно. В ході прийому, в основному цікавили питання спадщини та складання заповітів на дітей чи онуків. Головним спеціалістом було роз’яснено порядок оформлення спадщини та складання заповітів, а також оподаткування даних категорій спадкоємців.

SUM 2017 03 09 informaz 4

 

Під час роботи «Мобільного соціального офісу» проведено роз’яснювальну роботу з працівниками сільської ради, а також надано роздатковий матеріал для донесення інформації жителям сільської ради, щодо отримання безоплатної правової допомоги у Білопільському бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Білопілля, вул. Соборна, 53, або за  тел. (05443) 9-10-87, 9-10-89.