назад

Надання адресної правової допомоги жителям селища Вільне

OkM 2017 08 03 INF 2Заступником начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євгеном Морозом 3 серпня 2017 року здійснено виїзд в селище Вільне для надання адресної допомоги особам, які не мають можливості самостійно звернутися до бюро.

Євген Мороз акцентував увагу, що фахівці центрів та бюро правової допомоги проконсультують на дому, допоможуть у складенні заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру; за потреби адвокати системи БПД безоплатно здійснюватимуть представництво Ваших інтересів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами тощо.

Спеціаліст надав консультації трьом особам з соціальних питань (надання щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає з інвалідом I чи II групи; пільги багатодітним сім’ям; порядок стягнення аліментів).

Крім того, в цей день в селищі Вільне проведено вуличне інформування населення. Євген Мороз зауважив: “Якщо у Вас виникла необхідність у правовій допомозі, Ви можете звернутися до бюро чи у місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги або ж зателефонувати».

Нагадаємо, що надання адресної безоплатної правової допомоги одиноким громадянам, людям похилого віку та громадянам з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування є одним із пріоритетних завдань системинадання безоплатної вторинної правової допомоги.

Адреса Великописарівського бюро правової допомоги: вулиця Ярослава Мудрого, 1; тел. (05457) 5 -15 -20.