назад

Надання безоплатної правової допомоги за місцем проживання

20161103adresnadopomoga

До Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась громадянка, яка є інвалідом І групи та  за станом здоров’я не може самостійно відвідати Центр.

Надання адресної правової допомоги для таких категорій громадян не вперше практикується Другим полтавським місцевим центром з надання  безоплатної вторинної правової допомоги. Цього разу до виїзду за адресою клієнта залучено студента-правознавця навчального юридичного центру ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» «Правова СТУДіЯ».

У ході зустрічі фахівець центру спільно з параюристом вивчили надані документи, з’ясували проблему клієнта, надали юридичну консультацію та прийняли письмове звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Згодом за поданим зверненням буде прийнято рішення про надання БВПД та видано доручення для адвоката, який безпосередньо допоможе вирішити проблему клієнта.

Також реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть, звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги, що розташований за адресою: м. Полтава,  вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, тел. гарячої лінії 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).