назад
29.08.17

Надання БВПД особам, які перебувають в установах виконання покарань

28 08 2017Регіональним центром забезпечується надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, які засуджені до покарання у вигляді позбавлення волі, тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців або обмеження волі. Для цього їм слід надіслати звернення на поштову адресу центру в якому обов’язково слід вказати:

  • Прізвище, імя, по батькові засудженої особи;
  • Вид призначеного покерання (обмеження волі, тримання в дисциплінарному батальоні військовослужбовців, позбавлення волі на певний строк чи довічне);
  • Повне найменування суду та дату винесення вироку, номер судової справи;
  • Статтю Кримінального кодексу України та її частитну, за якими судом визнано винним громадянина;
  • Початок та кінець строку відбування покарання;
  • Повну назву та адресу установи в якій виконується покарання;
  • Обов’язково зазначити вид необхідної правової допомоги: здійснення представництва інтересів, здійснення захисту, складання документів процесуального характеру;
  • Чітко описати питанння з якого потребується правова допомога.

У разі прийняття Регіональним центром рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, протягом п’яти днів з дня надходження письмового звернення видається відповідний наказ та призначається адвокат. Захисник зобов’язаний протягом п’яти днів з дня видачі доручення прибути до засудженої особи для конфіденційного побачення. 

Також, в установах виконання покарань міста Вінниці проводяться правопросвітницькі лекції, після яких працює мобільний пункт консультування.  Усі бажаючі мають можливість особисто задати питання юристам та отримати необхідні правові роз’яснення. 

Нещодавно до Регіонального центру завітав чоловік, який відбув призначений судом строк покарання. Він особисто висловив вдячність директору Марині Лукіяновій за надані консультації по його справах та вчасним забезпеченням адвокатом.

28 08 2017

Даний клієнт написав лист вдячності, в якому зазначив: «Я дуже вдячний адвокатові Соляр Тетяні В’ячеславівні, яка дуже професійно, з бажанням щирої допомоги, виконує свої професійні обов’язки».

Podiaka Soliar

Нагадуємо, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.  

Адреси розташування центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги по Україні, можна переглянути тут.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106