назад

Надання методичної допомоги відділу представництва Шосткинської місцевого центру з надання БВПД

ShM 2017 04 11 METODICHNI DOPOMOGA 111 квітня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина ВОЛОБУЄВА в ході робочого візиту в м. Шостка надала методичну допомогу працівникам відділу представництва Шосткинського місцевого центру.

Під час візиту заступник директора Регіонального центру Валентина ВОЛОБУЄВА провела моніторинг діяльності відділу,надала методичну та практичну допомогу в організації здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, складання документів процесуального характеру та інших документів, підготовки матеріалів до розгляду справ у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування.

Під час зустрічі були обговорені робочі питання з працівником відділу представництва Наталією ОЛІЙНИК, а саме збирання доказів по підготовці справи  до суду, формування правового висновку, організації комунікації між місцевим центром та органами державної влади, установами щодо отримання інформації та документів для подальшої подачі в якості доказів до суду.

ShM 2017 04 11 METODICHNI DOPOMOGA 3

«Основне завдання відділу представництва полягає в захисті прав і інтересів громадян, відновлення правди та справедливості», – зазначила заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина ВОЛОБУЄВА

 У результаті робочого візиту працівникам відділу представництва надано відповідні рекомендації для підвищення ефективності роботи.

 

Довідково:Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 41100, м. Шостка, вул. Горького, 4 Тел. (05449) 7-30-94, 7-28-05.