назад

Інформування громадян м. Охтирка про безоплатну правову допомогу

OkM 17 04 11 INFO 111 квітня по вулицях: Слобідській, Сумській та Гафановича проведено «вуличне інформування» працівниками Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД).

Розповіли громадянам актуальну інформацію щодо захисту їхніх прав та нагадали про роботу центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місією яких є створення рівних можливостей для кожного вирішувати життєві проблеми у правовий спосіб.

OkM 17 04 11 INFO 2

Сьогодні  юрисдикція Охтирського МЦ з надання БВПД поширюється на Великописарівщину, Лебединщину та Тростянеччину, де також надаються правові роз’яснення та, якщо питання потребує звернення до суду, здійснюють процесуальну роль (представляють інтереси в суді громадян та складають заперечення, позовні заяви, клопотання тощо).

OkM 17 04 11 INFO 4

Безоплатна правова допомога надається соціально вразливим группам населення, передусім малозабезпеченим, людям з обмеженими можливостями, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, біженцям, ветеранам війни, учасникам АТО, членам сімей загиблих учасників бойових дій, внутрішньо переміщеним особам.

 

Довідково! Охтирський МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; т. (0546) 4-22-23.