назад
25.01.17

Надано адресну правову допомогу жительці м. Золотоноша

Фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують надавати адресну правову допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями по місцю їх проживання.

Напередодні до місцевого центру по телефону звернулася жителька міста Золотоноша (02.06.1941 року народження), з проханням надати їй правову допомогу за місцем проживання, оскільки за станом здоров’я вона не має можливості самостійно прибути до Золотоніського місцевого центру.

24 січня 2017 року заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Золотоніського МЦ з надання БВПД Владислав Круть та заступник начальника відділу представництва – Олег Костогриз здійснили виїзд до клієнта та надали адресну правову допомогу, а саме, кваліфіковані правові консультації щодо розподілу майна між спадкоємцями при спадкуванні за законом та порядком складення заповіту.

Крім того, спеціалісти центру роз’яснили громадянці порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги та презентували інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Золотоніському місцевому центрі з надання БВПД.

Цього ж дня, з метою підвищення правової обізнаності мешканців територіальних громад та надання їм правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, працівники Золотоніського МЦ провели вуличне інформування жителів м. Золотоноша.