назад

Надано адресну правову допомогу жительці села Горіле Глухівського району

ShM 2017 06 29 adresna dopomoga 1

29 червня начальником  Глухівського бюро правової допомоги  Богданом Балицьким спільно  з працівником сільської ради   було здійснено адресну  правову допомогу одинокій особі, мешканці с. Горіле, Березівської сільської ради Глухівського району.

У випадках, коли люди похилого віку, одинокі та які не мають можливості  з об’єктивних причин особисто звернутися в бюро правової допомоги, фахівці бюро,  щоб забезпечити належні умови доступу мешканців громад до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги,  прибувають за адресою клієнта для особистого спілкування.

Основні  причини – це фізичні вади, брак коштів, відсутність транспортного сполучення та безліч інших,  які можуть виникнути в будь-який момент.

Але ж не позбавляти людину її конституційного права на безоплатну правову допомогу…  Тому начальник  Глухівського бюро правової допомоги  Богдан Балицький спільно  з працівником сільської ради   надали адресну  правову допомогу жительці села с. Горіле, яку турбувало  питання щодо порядку написання та посвідчення заповіту та порядок укладання договору дарування.

Під час візиту було надано правову консультацію та роз’яснено норми Цивільного кодексу України, Спадкового права та Житлового кодексу України.    

 

«Людина – велика цінність, і допомога таким верствам населення – благородна справа.Тому потрібно намагатися робити все можливе, щоб такі люди відчували себе більш захищеними від доленосних негараздів» –  вважає керівник бюро.

ShM 2017 06 29 adresna dopomoga 2

Звертатися за правовою допомогою жителям м. Глухів та Глухівського району можна за адресою: вул. Шевченка, 4, м. Глухів. Телефон: (05444) 7-07-20, «Глухівське бюро правової допомоги».