назад

Надано чергові консультації мешканцям с. Івонченці

20161116 090420

Відповідно до затвердженого графіку роботи продовжує свою діяльність мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у с. Івонченцях.

16 листопада 2016 року головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Анастасія Гречка спільно з працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київської районної в м. Полтаві ради взяла участь в роботі «соціального офісу», який працював в с. Івонченці.

Всі бажаючі мали змогу отримати юридичні консультації. Найбільш актуальними питаннями, з якими звертались жителі с. Івонченці стосувались спадкування за заповітом та порядку оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги.

Скористатися правом на безоплатну правову допомогу громадяни можуть за адресою:  м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, тел. гарячої лінії 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).