назад
02.12.16

Надавали правову допомогу в селищі Степне Полтавського району

02122016stepne

02 грудня 2016 року на базі Степненської сільської ради працював виїзний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Юридичні консультації надавались фахівцями Першого полтавського МЦ з надання БВПД у складі соціальної бригади Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавського району.

Мешканці селища Степне мали можливість ознайомитись не тільки з поняттями безоплатної правової допомоги, а й отримати індивідуальні консультації та роз’яснення чинного законодавства України.

Цього дня найпоширенішими питаннями, які турбували відвідувачів консультаційного пункту, були питання щодо оформлення спадщини та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок (паїв).

Всі бажаючі отримали фахову юридичну допомогу та інформацію про місцезнаходження Першого полтавського МЦ з надання БВПД. Окрім того, присутнім були надані роз’яснення про можливість використання електронних сервісів Міністерства юстиції України.

По закінченню роботи консультаційного пункту, працівниками Першого полтавського МЦ з надання БВПД було проведено «вуличне» інформування, яке полягало в розповсюдженні друкованих інформаційних матеріалів про безоплатну правову допомогу серед перехожих.