назад

Навчальна лекція для працівників Черкаського обласного центру зайнятості

30 листопада 2016 року начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області Тетяною Ломіногіною проведено навчальну лекцію для працівників Черкаського обласного центру зайнятості.

Лекцію проведено на виконання умов Меморандуму про співпрацю між Координаційним центром з надання правової допомоги та Державною службою зайнятості України, підписаного 01 листопада 2016 року в м. Києві. Меморандум передбачає проведення спiльних заходiв, спрямованих на пiдвищення рiвня правової поiнформованостi громадян, органiзацiї та забезпечення роботи дистанцiйних пунктiв доступу до безоплатної правової допомоги в примiщеннях органiв державної служби зайнятості тощо.

Під час лекції присутнім доведено до відома інформацію щодо організації системи надання безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, діяльності Регіональних, місцевих центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги, історії їх створення, основних завдань. Працівники Черкаського обласного центру зайнятості мали можливість дізнатися про практичні аспекти реалізації права на правову допомогу. Крім того, приділено велику увагу питанню майбутньої співпраці та тій, яка на даний час налагоджена між місцевими центрами надання БВПД та центрами зайнятості.  
Всі охочі отримали ґрунтовні відповіді на актуальні запитання.