назад

12642934 445267258997569 1138200958278968935 n

Директор Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гамбаль з робочим візитом відвідала Кримінально-виконавчу інспекцію – Управління державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області. В рамках візиту проведено зустріч з працівниками та начальником  пенітенціарної служби Чортківського районного сектору Василем Ковтуном.

Під час робочого  діалогу Марія Гамбаль проінформувала присутніх працівників районного сектору та осіб, що перебувають на обліку в Кримінально – виконавчій інспекції про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги в Чортківському місцевому центрі, роз’яснила Закон України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення.

“За результатами зустрічі було домовлено про подальшу співпрацю, оскільки більшість осіб, що перебувають на обліку в районному секторі кримінально-виконавчої інспекції мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та потребують отримання послуг кваліфікованого адвоката. Також домовлено про розміщення інформаційних матеріалів про місцевий центр в приміщенні служби” – зазначає  Марія Гамбаль.