назад

Налагодження співпраці Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з громадськими організаціями

13775619 503356869855274 5018743753841779862 n

Фахівці Кременецького місцевого центру відвідали м.Шумськ для проведення низки робочих зустрічей з метою поширення інформації про безоплатну правову допомогу серед місцевих жителів.

В.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременецького місцевого центру Ярослав Лис провів робочі зустрічі з в.о. начальника відділу інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю та в. о. начальника відділу юридичного відділу Шумської райдержадміністрації Юрієм Мамчуром та Марією Борейчук, директором Шумської ЦБС Анастасією Гордовською та інженером-програмістом центральної бібліотеки Вікторм Смоляком, в ході яких домовлено про проведення інформування зацікавлених осіб щодо проведення державної реєстрації громадських формувань, які не мають статусу юридичної особи,  Кременецьким місцевим центром та надано інформаційні матеріали для розміщення в соціальних мережах і на дошках оголошень.

Представники місцевого центру також зустрілися з керівником громадської організації  ”Схід та Захід єдині” Володиром Каніщевим,  в ході якої його проінформовано про проведення державної реєстрації громадських формувань Кременецьким місцевим центром. Керівника ГО цікавила подальша тісна співпраця щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги  учасників бойових дій. Домовлено про розміщення інформації щодо реєстрації громадських формувань на сторінці ГО у мережі facebook. За результатами робочої зустрічі підписано меморандум про співпрацю між Кременецьким місцевим центром і ГО ”Схід та Захід єдині”.

Нагадуємо, що громадяни, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги можуть звертатися за такими адресами:

м. Тернопіль –  вул. Шпитальна, 7,

м. Кременець – вул. Шевченка, 59А,

м. Чортків – вул. Шевченка, 54.

Отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги можна зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України із стаціонарних та мобільних телефонів).