назад

Налагодження співпраці Луцького місцевого центру з надання БВПД з суб’єктами БППД Ківерцівського району

DSC 0735З метою поширення інформації щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги та налагодження співпраці із суб’єктами, які надають безоплатну первинну правову допомогу в.о. директора Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Войчук 27 січня 2016 року взяла участь в засіданні колегії Ківерцівської районної державної адміністрації.

 Участь у засіданні колегії брали: голова Ківерцівської районної державної адміністрації Валерій Ткачук, начальник управління соціального захисту населення Ківерцівської райдержадміністрації Валентина Розум, начальник відділу Держземагентства у Ківерцівському районі  Ігор Левчик, директор Ківерцівського районного центру зайнятості Микола Музичук, голови сільських рад району, а також окремі керівники місцевих підприємств, установ та організацій.
В ході засідання в.о. директора Луцького місцевого центру з надання БВПД Ірина Войчук поінформувала присутніх про надання  безоплатної правової допомоги в районі та перспективи її розвитку, а також розповіла про алгоритми взаємодії Луцького МЦ з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями.
Учасників колегії зацікавила інформація про систему надання безоплатної вторинної правової допомоги. В результаті зустрічі було досягнуто домовленостей про співпрацю з Луцьким місцевим центром з надання БВПД.

DSC 0729

DSC 0730

DSC 0735