назад

Налагодження співпраці з параюристами

IMG 0458З метою залучення до співпраці параюристів, в. о. директора Луцького МЦ з надання БВПД Ірина Войчук зустрілася зі студентами четвертого курсу юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Під час зустрічі було окреслено завдання і функції системи безоплатної правової допомоги та роль в ній Луцького МЦ.

Присутнім було запропоновано приєднатися до розвитку БПД, зокрема на волонтерських засадах долучитися до роботи Луцького МЦ, а саме взяти участь у проведенні інформаційних заходів та розробці правових консультацій для клієнтів центру.

1129

Відтак, як початок такої співпраці, працівником Луцького МЦ з надання БВПД Катериною Доманською спільно з параюристом Сергієм Ліщуком було проведено вуличне інформування громадян.

IMG 0466

Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати; хто має право на неї і взагалі все про безоплатну правову допомогу від держави лучанам роз’яснювали просто на вулицях міста.

IMG 0471

Листівки з інформацією про роботу Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги були розклеєні на зупинках громадського транспорту по вул. Винниченка та Шопена, просп. Президента Грушевського.

IMG 0445

Також в рамках акції було розповсюджено буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».

IMG 0458