назад
09.11.17

Налагодження взаємодії з омбудсменом з прав людини у Вінницькій області

09 11 2017 1

9 листопада 2017 року очільниця Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова провела робочу зустріч з Регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Вінницькій області Наталею Гурковською. Обговорили актуальні судові прецеденти та запланували проведення тренінгу.

Зустріч розпочалася з обговорення позитивних спільних напрацювань у результаті реалізації завдань, що передбачені Меморандумом про співпрацю. Він був підписаний у липні 2017 року і детальніше про нього тут.

Крім того, обговорили судовий прецедент, що пом’якшує становище осіб засуджених до довічного позбавлення волі. Так, рішенням Апеляційного суду Вінницької області довічно засудженого чоловіка звільнили від відбування покарання у зв’язку із захворюванням на тяжку хворобу, що перешкоджає відбуванню призначеного покарання.

В результаті зустрічі Марина Лукіянова та Наталія Гурковська запланували проведення тренінгу для адвокатів Вінниччини. Мета – поширення позитивних адвокатських практик та ознайомлення з актуальними судовими прецедентами.09 11 2017 2

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106