назад
26.10.15

Налагоджуємо співпрацю по організації надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим

     22 жовтня 2015 року у приміщенні департаменту Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області  відбулась робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Стьопіной Н.А. з заступниками начальників Шепетівської, Райківецьких та Ізяславської виправних колоній із соціально-виховної та психологічної роботи.

     Під час робочої зустрічі обговорено правові підстави, порядок звернення засуджених до Регіонального центру з приводу надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також роз’яснено порядок призначення адвокатів для надання такої допомоги.

     Учасникам робочої зустрічі роздано форми заяв (зразки), які необхідно заповнювати засудженим при зверненні до центру та інформаційні довідки про надання БВПД даній категорії осіб.

     Директор Регіонального центру звернула увагу учасників робочої зустрічі на необхідність підвищенню рівня надання засудженим первинної правової допомоги.

     Учасники робочої зустрічі домовились про подальшу співпрацю з приводу надання БВПД особам засудженим до позбавлення волі.