назад

Налагоджуємо співпрацю з обласною службою зайнятості

DSCN3975     У вівторок, 22 листопада, відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталії Стьпіної та її заступника Олени Варфоломєєвої із заступником директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергієм Залуським.

     Під час зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю, яка передбачає організацію мобільних консультаційних пунктів у міських та районних центрах зайнятості.

     Одним із завдань, що їх ставить перед собою система БПД, є постійне розширення точок доступу громадян до безоплатної правової допомоги, зокрема й через облаштування мобільних пунктів консультування у центрах зайнятості. У такий спосіб, переконані фахівці, кожен, хто потребуватиме юридичних порад щодо реалізації своїх трудових прав, зможе їх оперативно отримати.

     Результатом зустрічі стала домовленість про підписання найближчим часом меморандуму про співпрацю, а також про проведення спільних заходів до Всеукраїнського тижня права.

     А ось з інформаційними матеріалами про можливість отримати безоплатну правову допомогу, які було надано Сергієві Залуському у регіональному центрі, відвідувачі центрів зайнятості зможуть ознайомитися уже завтра.

     Нагадаємо, що 1 листопада Координаційний центр з надання правової допомоги та Державна служба зайнятості уклали Меморандум про співпрацю. Документ підписали директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський та заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.

     У рамках співпраці передбачається, що в усіх без винятку центрах зайнятості України будуть облаштовані робочі місця для фахівців центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги. У юристів відвідувачі центрів зайнятості зможуть отримати консультації, а також доступ до інших видів правової допомоги.