назад
03.07.18

Наталія Смолярчук очолила Регіональний центр з надання БВПД у Волинській області

03.07.2018   direktor Volin (2)Директор Координаційного центру з надання правової допомоги (КЦ) Олексій Бонюк у форматі відеоконференції представив нового керівника Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Наталію Смолярчук.

«Перемога абсолютно заслужена, адже це був відкритий відбір відповідно до всіх процедур. Саме такі прозорість, об’єктивність та відкритість залишатимуться одними з наших основних принципів, яких ми й надалі будемо дотримуватись у нашій роботі», – наголосив директор КЦ Олексій Бонюк.

03.07.2018   direktor Volin (3)

Наталія Смолярчук зі свого боку наголосила, що розділяє цінності системи та робитиме все, аби фахівці і регіонального, і місцевих центрів Волині робили систему безоплатної правової допомоги більш доступною та ефективною.

03.07.2018   direktor Volin (1)

Нагадаємо, загалом до участі у конкурсному відборі було подано 9 заявок. Після їх опрацювання комісією до процедури відбору були допущені 6 кандидатів, серед яких перемогу здобула Наталія Смолярчук.


Довідково
З Порядком проведення відбору претендентів на посаду директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області можна ознайомитися на сайті КЦ.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook          YouTube YouTube          Google Google+  тTwitter