назад

Навчання для новопризначених адвокатів провели фахівці Регіонального центру

nav 1    У середу, 18 квітня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося навчання для адвокатів. 

    Директор Регіонального центру Василь Попадинець поінформував присутніх правників про основні завдання та мету системи БПД в Україні, зазначивши, що саме від адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу законодавчо визначеним категоріям осіб та тим, хто не має можливості самотужки оплатити вартість послуг правозахисника, залежить реалізація та захист законних прав вразливих верств населення.
    До проведення заходу долучилася в.о. керівника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Маріанна Готра, яка повідомила про тісну співпрацю органів юстиції та БПД, а також наголосила на важливості об’єднання зусиль задля реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

 

nav 2
   Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Павло Марамигін, заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут, Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Ужгородського місцевого центру Маріанна Чундак провели навчання з питань оформлення актів та розрахунків розміру винагороди адвокатів за надання БВПД.