назад
19.04.18

Виїзд до Літинської виправної колонії № 123

18 04 2018 1

18 квітня 2018 року дану установу відвідав заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру Володимир Матюха. Він здійснив виїзд у складі робочої групи Обласної спостережної комісії при Вінницькій обласній державній адміністрації.

На порядок денний були винесені питання щодо стану матеріально-побутового забезпечення засуджених, організаційно-виховної роботи з ними та підготовки до звільнення. Аналізувалося сприяння установи виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених осіб та створенні належних умов для їх тримання.

Голова спостережної комісії при Літинській райдержадміністрації доповіла про діяльність спостережної комісії у Літинському районі. Також розглядалося питання щодо включення до складу обласної спостережної комісії депутата Вінницької обласної Ради Миколи Віннічука та Голови Правління Всеукраїнської  Громадської організації «БУТИ ДОБРУ» Артура Гузєєва. За результатами голосування вирішено підготувати проект розпорядження голови облдержадміністрації про внесення змін до складу Обласної спостережної комісії.18 04 2018 3

Варто відзначити, що на всіх інформаційних стендах в установі розміщенні буклети безоплатної правової допомоги, матеріали з правовими роз’ясненнями та контакти Літинського бюро правової допомоги, Регіонального та Козятинського місцевого центрів з надання БВПД. Тобто, в установі виконання покарань всі засуджені проінформовані про можливість скористатися послугами системи безоплатної правової допомоги та захистити свої права.18 04 2018 2

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106