назад

Навчання працівників бюро правової у Конотопському місцевому центрі

На базі  Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулися ознайомчі заходи та навчання для новопризначених працівників бюро правової допомоги, які почнуть роботу вже з 1 вересня цього року. 

Директор центру Олександр Муха розповів присутнім про місію та бачення системи надання безоплатної правової допомоги, наголосив на цінностях, які сповідує команда та окреслив першочергові завдання.

Начальник відділу правової інформації та консультації Дмитро Соляник представив новим колегам роботу відділу, надавши кожному можливість на практиці ознайомитися з цим напрямком роботи.

Новопризначені працівники ознайомилися з роботою відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги, який очолює Валентина Волік.

Більш детально начальник відділу організаційної, кадрової роботи та інфраструктури Світлана Корчунова надала інформацію про роботу відділу та взаємовідносини із новоствореними відділами.

Упродовж навчання акцентувалася увага на організації роботи новостворених бюро, створення бази суб’єктів надання первинної правової допомоги тощо. У ході групової роботи учасники навчання розробили алгоритм перших кроків своєї діяльності по інформуванню громад про початок роботи бюро.

Нагадаємо, що з 1 вересня бюро правової допомоги, які підпадають під юрисдикцію Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  запрацюють за наступними адресами:

м. Ромни, бульвар Свободи, 1

смт. Липова Долина, вул. Полтавська, 17

м. Буринь, вул. Першотравнева, 20

смт. Недригайлів, вул. Сумська, 13