назад
11.07.16

Недригайлівське бюро правової допомоги готується до відкриття

160711 02Директор Конотопського місцевого центру з надання БВПД Олександр Муха 6 липня здійснив робочу поїздку до смт Недригайлів. Метою візиту було узгодження організаційних питань з підготовки приміщення бюро правової допомоги до відкриття та початку його роботи з 1 вересня 2016 року.

Під час зустрічі з головою Недригайлівської районної державної адміністрації Русланом Лавриком керівники обговорили всі питання, які стосуються відкриття  бюро правової допомоги. Його планують розмістити у щойно відремонтованому приміщенні по вул. Сумській,13 разом із Центром надання адміністративних послуг. Відкриття відбудеться під час проведення заходів із нагоди свята Купала-2016  на Недригайлівщині. Голова районної державної адміністрації запросив директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олену Демченко та представників центру взяти участь у заходах в смт Недригайлів.

Олександр Муха оглянув приміщення та провів робочу зустріч із головою районної ради Іваном Нанкою з питання прийняття рішення районної ради про надання дозволу на оренду приміщення та підписання договору оренди згідно з чинним законодавством.