назад

Нові грані співпраці з соціальною установою

tercenter25.12.1623 вересня 2016 року в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю відбулась робоча зустріч представників Першого полтавського місцевого о центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з в.о. директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавського району Вікторією Усовою.

В ході зустрічі, начальник відділу правопросвітництва  та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяна Ражик поінформувала про розширення повноважень та функцій місцевого центру шляхом створення бюро правової допомоги, водночас зауваживши, що функцію бюро в Полтавському районі здійснює місцевий центр.

Основними пріоритетами, що склалися в ході спільної роботи Першого полтавського місцевого о центру та Територіального центру соціального обслуговування Полтавського району, є спільні виїзди у віддалені села району для надання соціальних, в тому числі безоплатних правових послуг. Тому реалізацію вказаного напрямку роботи сторони продовжили, узгодивши графік виїздів мобільних соціальних бригад.

Новим у співпраці між партнерами стане участь юристів Першого полтавського місцевого центру в роботі «Університету третього віку» на факультеті «Основи правознавства», який працює на базі відділення соціально-побутової адаптації територіального центру. Цей напрямок роботи забезпечить підвищення правової культури соціально вразливих категорій населення, зокрема людей похилого віку.