назад

Працівники Ружинського бюро правової допомоги завітали до родин, що перебувають в тяжких життєвих обставинах

23.09.2016 - opikynuЗ метою надання психологічної, соціально-педагогічної, інформаційної та правової допомоги сім’ям, що знаходяться під наглядом соціальних служб 21 вересня начальник Ружинського бюро правової допомоги Вадим Кулибаба спільно з працівниками Центру соціальних служб сімї, дітей та молоді Ружинської РДА провели ряд візитів до родин, що перебувають в тяжких життєвих обставинах.

Соціальна служба Ружинського району об’єднала свої зусилля з бюро правової допомоги задля здійснення профілактичної роботи з дітьми, сім’ями та молоддю, створення соціальних умов для життєдіяльності, гармонійного та різнобічного розвитку дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів шляхом інформування про систему безоплатної правової допомоги, формування відповідального батьківства, запобігання випадків відібрання дитини у батьків, створення умов для повернення дитини з інтернатного закладу на виховання батькам, надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час візитів до родин Ружинського району відбулася жвава дискусія з обговорення актуальних питань щодо підтримки сімей, належного вихованню в них дітей – майбутніх громадян України, недопущення будь-яких проявів насильницької поведінки відносно дітей.

Якщо Вам потрібна юридична консультація, Ви можете особисто звернутися до Ружинського бюро правової допомоги за адресою вул. Бурди, 23, або за телефоном (0238) 3-11-70.