назад

Новопризначені працівники бюро правової допомоги проходять навчання

trening 20020 жовтня 2016 року закінчився другий день семінару-стажування з новопризначеними працівниками бюро правової допомоги Чернігівської області.

Відкрив навчання начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк, який зазначив, що наразі співпраця управління юстиції і бюро правової допомоги є важливою сходинкою на шляху розбудови якісної системи безоплатної правової допомоги, а також підвищення професійного рівня спеціалістів бюро.

Обговорювали загальні аспекти визнання батьківства в органах державної реєстрації актів цивільного стану, особливості державної реєстрації народження дитини, поновлення на роботі в разі незаконного звільнення працівника, підстави та порядок виселення з житла без надання іншого житлового приміщення та ін. Не залишилася поза увагою і нова редакція Закону України «Про виконавче провадження», що набрала чинності 5 жовтня 2016 року.

По завершенню заходу представники бюро правової допомоги висловили свої пропозиції щодо тематики питань, які хотіли б розглянути на наступних зустрічах.