назад

Об’єднання зусиль системи БПД і юстиції заради спільної мети

гол

Вчора, 12 лютого, Рівненщину відвідала заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації Олена Сукманова, яка представила керівника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Миколу Станіщука.

Окрім того, Олена Сукманова також ознайомилася з організацією надання правової допомоги соціально незахищеним верствам населення Рівненщини та поспілкувалася з працівниками системи БПД області.

Так, спершу заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації ознайомилася з діяльністю Рівненського місцевого центрую. Зокрема, Олена Сукманова була присутня на прийомі громадян, який проходить у відділі правової інформації та консультацій.

1

Далі заступник Міністра юстиції відвідала Регіональний центр з надання БВПД у Рівненській області, де директор Василь Овдіюк ознайомив її з роботою чергової частини, фахівці якої цілодобово та без вихідних видають доручення черговим адвокатам для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

2

Опісля Олена Сукманова поспілкувалася з працівниками Регіонального та Рівненського місцевого центрів та представила їм нового керівника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, яким став Микола Станіщук.

4

«Система безоплатної правової допомоги та територіальні органи юстиції – як дві руки одного організму. Вони працюють заради однієї мети – задля забезпечення та захисту конституційних прав українців. І саме спільна реалізація національного правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», мета якого підвищення правової культури громадян, – цьому свідчення», – зазначила заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).