назад

Об’єднати зусилля: виїзний прийоми та адресна правова допомога

VPX401 лютого директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції Іриною Волошиною провели виїзний прийом громадян в с. Хомутець Брусилівського району.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда під час прийому розповів про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги, та які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога. Селян ознайомили із порядком звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

VPX3
Питань у мешканців Хомутця було багато. Людей цікавило, яка процедура позбавлення батьківських прав, роз’яснення стосовно медичної реформи, який порядок отримання земельної ділянки учасником бойових дій, який порядок оформлення субсидії та у яких випадках надання субсидії можуть припинити, про особливості роботи за сумісництвом в органах місцевого самоврядування та багато інших.

VPX2
Під час виїзного прийому мешканці Хомутця отримали фахові правові консультації. Їм також розповіли про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!».

VPX1
У той же день Олександр Гербеда, Олександр Грабар та Ірина Волошина надали адресну правову допомогу у місті Коростишіві та селі Романівка Брусилівського району.

VPX5

{module РЦ}