назад
20.11.17

Обговорення з партнерами результатів роботи Жмеринського бюро правової допомоги

15 11 2017 1

Про організацію надання безоплатної правової допомоги, основні показники роботи та досягнення говорили 15 листопада 2017 року у Жмеринському бюро правової допомоги.

Участь у заході взяли секретарі 20-ти сільських рад Жмеринського району, начальник Жмеринського відділу ДВС ГТУЮ у Вінницькій області Денис Нагорний, провідний спеціаліст Жмеринського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Вінницькій області Наталя Савчук, завідуюча Жмеринською районною державною нотаріальною конторою Аріадна Мельничук, директор Вінницького місцевого центру Лариса Пікановська, заступник директора Наталя Смішна, начальник відділу правової інформацій та консультацій Тетяна Глухманюк, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталя Фролова, начальники Барського, Вінницького та Тиврівського бюро правової допомоги.

15 11 2017 2

На початку заходу Лариса Пікановська зазначила: «Налагодження тісної співпраці між бюро правової допомоги, органами місцевого самоврядування та виконавчої влади є запорукою успіху та шляхом подолання правових проблем населення».

15 11 2017 3

Про основні показники та досягнення за третій квартал 2017 року розповів начальник Жмеринського бюро правової допомоги Віталій Цимбал.

15 11 2017 4

Начальник ДВС, представник ДРАЦСУ та районної ДНК у свою чергу відмітили, що налагоджена тісна співпраця дає змогу уникати перенаправлення клієнтів та більш комплексно підходити до вирішення правових проблем громадян.

Представник Браїлівської селищної ради наголосив, що для жителів даної територіальної громади робота мобільних пунктів консультування є необхідною та на сьогодні вже показала позитивні результати.

15 11 2017 5

Заступник директора Вінницького місцевого центру Наталя Смішна розповіла про методичні рекомендації щодо розроблення та написання програм надання БПД. Завдяки даним програмам можливо залучати додаткові ресурси для задоволення правових потреб громадян.

15 11 2017 7Після завершення заходу відбулась перша виїзна робоча нарада, у якій взяли участь начальники структурних підрозділів Вінницького місцевого центру. Під час проведення даної зустрічі начальники бюро мали можливість ознайомитись з напрацюваннями Жмеринського бюро правової допомоги, обмінятись та поділитись досвідом. Крім того, були обговорені питання покращення доступу громадян до роботи мобільних точок безоплатної правової допомоги та ефективність роботи дистанційних пунктів. Особлива увага була приділена організації внутрішньої роботи бюро правової допомоги, обміну досвідом щодо ведення деяких категорій справ, планування діяльності на 2018 рік та проведення навчання щодо особливостей впровадження інклюзивної освіти.

15 11 2017 8Довідково:

Жмеринське бюро правової допомоги – м. Жмеринка, вул. Валерія Брезденюка, 19, тел.: (04332) 2-28-08.

Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Вінниця, вул. Порика, 29.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106