назад
20.11.17

Тиждень безпеки дорожнього руху

17 11 2017 1

З 13 по 17 листопада 2017 року в Україні відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху в рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011 – 2020 років. Протягом даного тижня, Вінницьке бюро правової допомоги вже другий рік активно проводить правопросвітницькі заходи для студентів.

Цього року, фахівці бюро правової допомоги провели ряд лекцій у Вінницькому коледжі будівництва і архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури. Мета – пропаганда безпеки дорожнього руху та попередження дорожньо-транспортних пригод, роз’яснювальна робота щодо дотримання учасниками дорожнього руху, особливо пішоходами, Правил дорожнього руху.

Так, під час проведення лекцій розглядались такі питання, як права та обов’язки пішоходів та велосипедистів, особливість їх статусу, порядку притягнення до відповідальності, а також наслідки нехтування вимогами ПДР.

Начальник Вінницького бюро правової допомоги Олег Педина особливу увагу присутніх звернув на статистичні дані, зокрема, щодо участі у ДТП неповнолітніх осіб, які є вкрай невтішними.

17 11 2017 2

Заступником начальника Вінницького бюро правової допомоги Максимом Митко донесено до відома студентів інформацію про систему безоплатної правової допомоги, категорій громадян, які мають право на вторинну правову допомогу та надано роздаткові матеріали з інформацією про діяльність Вінницького бюро правової допомоги.

Загалом, юристи провели шість лекцій, які мали змогу відвідати близько 150 студентів. За результатами проведеної роботи працівників Вінницького бюро правової допомоги удостоєно Почесною грамотою від адміністрації Вінницького коледжу будівництва і архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури та досягнуто домовленостей щодо проведення подібних правопросвітницьких заходів в майбутньому.

17 11 2017 3Додатково:

Вінницьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 17 (1 поверх, приміщення Вінницької районної ради), телефон: 0432 66-14-72.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106