назад
23.08.19

Обговорили з артеківцями “Чи варто завжди говорити правду?”

Продовжуючи нашу добру традицію проведення правопросвітницьких заходів в дитячому оздоровчому таборі «Артек» працівники Лівобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представниками Координаційного центру з надання правової допомоги, Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві та ГО «Союз «Золотий Вік України» влаштували для дітей дискусію «Чи варто завжди говорити правду?».

Розпочали з презентацій відеороликів Міністерства юстиції України «Стопбулінг», «ЯМаюПраво», «ПравоНаЖиття», «ЗахистиЧотирилапих» та обговорення правових орієнтирів дитини, відповідальності «за тих, кого приручили».

Керівники Лівобережного центру Леся Бурчак та Роман Мотричук разом з президентом ГО "Союз "Золотий Вік України" Яною Барановою розділились з дітьми на дві команди: ті хто вважає, що говорити правду потрібно завжди, а інші – говорити правду завжди не варто. Діти працювали активно та з задоволенням, а кожна з команд наводила вагомі та неординарні аргументи своєї точки зору, завдяки чому спілкування видалось цікавим та насиченим.

Керівники Лівобережного центру Леся Бурчак та Роман Мотричук разом з президентом ГО “Союз “Золотий Вік України” Яною Барановою розділились з дітьми на дві команди: ті хто вважає, що говорити правду потрібно завжди, а інші – говорити правду завжди не варто. Діти працювали активно та з задоволенням, а кожна з команд наводила вагомі та неординарні аргументи своєї точки зору, завдяки чому спілкування видалось цікавим та насиченим.