назад

Під синьо-жовтим стягом

У День Державного Прапора України фахівці системи БПД Сумщини долучилися до урочистостей, що відбулися 23 серпня в обласному центрі. Прапор як один із головних символів нашої держави сьогодні як ніколи об’єднує українців, і саме під синьо-жовтим стягом наші захисники нині боронять рідну землю.

Для фахівців системи БПД Сумщини вже стало доброю традицією щороку брати участь в урочистій ході та піднятті прапора. Не винятком для працівників Регіонального та Сумського місцевого центру з надання БВПД став і цей рік.

Також під час заходів є можливість спільно з партнерами системи БПД, громадськістю, волонтерами та представниками різних інституцій взяти участь у соціальних флешмобах, обговорити реалізацію важливих проектів, провести вуличне інформування громадян.

«Думаю, для багатьох з нас День Прапора та День Незалежності України перестали бути формальними державними святами. Ми почали сприймати ці дні глибше, усвідомлювати їхню колосальну важливість для всіх поколінь українців. Упевнена, що кожен на своєму робочому місці має докладати максимум зусиль, аби сприяти розвитку нашої держави. Ми, зі свого боку, й надалі відповідально та якісно надаємо безоплатну правову допомогу жителям Сумщини й сприяємо правоосвіченості громадян», – зазначила очільниця Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олена Демченко.