назад

Об’єднання зусиль та надання правової допомоги родинам, які шукають безвісті зниклих родичів

Ми живемо в непередбачуваних обставинах і в таких умовах важливою є комунікація, плідна співпраця та консолідація зусиль з усіма організаціями для надання оперативної допомоги людям, особам, котрі потребують підтримки та правової допомоги.
Директорка Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Марина Лукіянова та заступник начальника забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Валерій Думбровський зустрілись з регіональною координаторкою Уповноваженого Кабінетом міністрів України з питань безвісти зниклих осіб за особливих обставин Марією Довжик, помічником координаторки Ростиславом Рабцуном та кандидаткою юридичних наук Іриною Білоус.
Під час зустрічі обговорили
  • питання захисту прав зниклих безвісти та військовополонених;
  • забезпечення надання правової допомоги даним особам;
  • спільне інформування родичів та членів сім’ї осіб зниклих безвісти за особливих обставин про права та порядок їх реалізації.

Для напрацювання дієвого механізму допомоги, створено робочу групу, засідання якої відбудеться вже наступного тижня.

Довідково: Діяльність та результати висвітлюватимемо на наших сторінках в соціальних мережах та прикладатимемо максимум зусиль задля надання реальної допомоги людям, котрі цього потребують.