назад
18.04.16

Оголошення про проведення конкурсу

Vacancy

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс на залучення фахівців, які зацікавлені у роботі у сфері міжнародних відносин.

У Координаційному центрі відкрито вакансію на посаду головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва. Метою посади є налагодження та підтримка ефективного партнерства з представництвами іноземних держав в Україні, представниками міжнародних організацій, проектами міжнародної технічної допомоги, що працюють у сфері верховенства права.

Функціональні обов’язки:

• взаємодія з міжнародними партнерськими організаціями, представництвами іноземних держав в Україні (офіційне листування, у тому числі англійською мовою; організація зустрічей та участь у них тощо);

• підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів щодо залучення міжнародної технічної допомоги та аналіз стану співпраці з основними міжнародними партнерами;

• координація реалізації заходів, що проводяться за підтримки міжнародних донорів;

• здійснення перекладу документів, у тому числі нормативно-правових актів, українською та англійською мовами;

• підготовка відряджень представників Координаційного центру з надання правової допомоги за кордон (відкриття віз, бронювання готелів та білетів, підготовка інформаційних матеріалів);

• здійснення аналізу кращих світових практик у сфері надання безоплатної правової допомоги та вироблення рекомендацій щодо розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

Компетенції, якими повинні володіти кандидати на посаду: доброчесність; ефективна усна та письмова комунікація; робота в команді; розвиток партнерства; гнучкість; спроможність вчитися; аналітичні навички та орієнтація на результат.

Інші вимоги до претендентів на посаду: вища освіта – ступінь бакалавра, магістра або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста. Володіння англійською мовою на рівні не нижче upper intermediate є обов’язковим. Досвід роботи у проектах міжнародної технічної допомоги є перевагою.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 8 липня 2016 року включно надіслати на адресу yulia.soroka@legalaid.gov.ua резюме та супровідний лист (у довільній формі, англійською мовою) [1].

За результатами розгляду резюме та супровідних листів претендентів буде запрошено на інтерв’ю.

Призначення на посаду відбуватиметься відповідно до законодавства про працю України.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі та долучитися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні!

[1] Надсилаючи резюме та супровідний лист претендент дає згоду на обробку персональних даних. 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+  тTwitter