назад

Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено робочу поїздку до смт. Чутове

15.04.2016 Poltava1

15.04.2016 року працівниками Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено виїзд до смт. Чутове Полтавської області.

Метою робочої поїздки було проведення організаційних заходів, пов’язаних зі створенням в Чутівському районі Бюро правової допомоги, яке запрацює з 1 липня 2016 року.

На базі районного управління юстиції директор Першого полтавського місцевого центру Ігор Рибас провів зустріч-інформування цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальника ( заступника начальника) бюро правової допомоги.

В ході зустрічі потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи діяльності бюро, порядок проведення конкурсу та  вимоги до кандидатів.

Окрім того, в приміщеннях районних центру надання адміністративних послуг, управління пенсійного фонду, центру зайнятості, райдержадміністрації та автостанції були розміщені паперові оголошення щодо проведення конкурсу з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.