назад

Опіка над засудженими Ковельської виховної колонії

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 1Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв під свою опіку засуджених Ковельської виховної колонії для неповнолітніх. Уже на початку 2016 року на базі колонії буде створений мобільний консультаційний пункт для засуджнених.

На сьогодні у цьому закладі відбуває покарання понад 80 дітей. Поряд з відбуванням покарання у виді позбавлення волі, неповнолітні засуджені нерідко стикаються з проблемами, які лежать у цивільно-правовій площині. Це позбавлення батьківських прав, усиновлення, стягнення аліментів, оформлення спадщини тощо.

Працівники Ковельського місцевого центру будуть надавати засудженим правову допомогу у вирішенні цих питань.

На фото: начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Ковельського місцевого центру Ольга Чих під час проведення лекції для засуджених щодо порядку звернень з метою отримання безоплатної вторинної правової допомоги з питань порядку зарахування судом строку попереднього ув’язнення у строк покарання (з розрахунку – один день попереднього ув’язнення за два дні позбавлення волі).

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 1

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 2

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 3

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 4

Opіka nad zasudzhenimi Kovelskoї vikhovnoї kolonії 5