назад

Оптимізуємо співробітництво з громадами та державними установами Ківерцівського району

ОТГ 125 жовтня 2018 року представники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з директором Ольгою Кудрицькою та спільно з начальником Ківерцівського бюро правової допомоги Веронікою Ольшевською здійснили робочий візит до Цуманської ОТГ задля налагодження партнерських стосунків та відкриття дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.

У результаті перемовин та роз’яснення механізмів роботи системи безоплатної правової допомоги представниками керівного апарату Цуманської селищної ради було прийнято рішення про утворення консультаційного пункту Луцького місцевого центру та Ківерцівського бюро та території громади.

На підтвердження домовленості обох сторін про подальшу співпрацю задля посилення правової спроможності жителів Цуманської громади було укладено відповідний Меморандум.

Своєю чергою фахівці Луцького місцевого центру з надання БВПД та бюро правової допомоги відвідали Цуманську виправну колонію № 84. У процесі перемовин із керівництвом установи було прийнято рішення про оптимізацію роботи консультаційного пункту з правових питань з метою створення сприятливих умов для забезпечення надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання у виді позбавлення волі.

2

1

Цього ж дня було здійснено візит і до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України, котрий розташованих у селі Журавичі Ківерцівського району. Під час робочої зустрічі було проведено аналіз сучасного стану правових потреб громадян, котрі тимчасово утримуються на території цього закладу. У результаті було прийнято рішення про оновлення раніше укладеного Меморандуму про співпрацю.

4

Нагадаємо, що за безоплатною правовою допомогою можна звернутися до Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 770717, 770719. E-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).