назад
30.08.16

Оржицьке бюро правової допомоги починає прийом громадян з 1 вересня

lubny30082016325

З метою налагодження правопросвітництва у територіальних громадах, організації надання безоплатної первинної правової допомоги, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та її надання (крім захисту), забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції в Оржиці відкриється установа, що працюватиме в структурі Міністерства юстиції, та носитиме назву Бюро правової допомоги. Вона почне працювати з 01 вересня і буде розташована по вул. Центральна, 22.

Під час презентації Бюро в приміщенні райдержадміністрації, на якому були присутні представники структурних підрозділів адміністрації та місцевих органів самоврядування, розповіли про основні напрямки роботи установи:розповсюдження інформації у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, проведення тематичних семінарів, лекцій, зокрема у навчальних закладах. Крім того, бюро здійснюватиме особистий прийом та облік громадян, надаючи правову інформацію, консультації і роз’яснення з правових питань, забезпечуватиме складення заяв, скарг та інших документів правового характеру, забезпечуватиме надання доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.lubny300820162513

“Бюро стане соціальним хабом, яке спростить роботу органам влади та самоврядування, забравши на себе функцію правових консультацій та роз’яснень, так звана первинна правова допомога,” – зазначив директор центру Артем Россоха.