назад

Робоча поїздка директора Регіонального центру до смт Чутове

reg30082016

29 серпня Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий здійснив робочу поїздку до смт Чутове. Основною метою візиту було здійснення контролю за готовністю до відкриття 1 вересня Чутівського бюро правової допомоги, яке матиме статус відокремленого підрозділу Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД.

Під час візиту заступник начальника відділу «Чутівське бюро правової допомоги» Вікторія Гнатенко доповіла про підготовку приміщення до прийому громадян, проведення косметичного ремонту та налаштування офісної техніки до початку роботи.

Також було обговорено порядок відкриття бюро, який передбачає участь в урочистому заході керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, заходи щодо проведення інформаційної кампанії з оповіщення населення району про новостворену установу, можливості отримання правових консультацій та вторинної правової допомоги, доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

За наслідками поїздки визначено першочергові заходи з реалізації статутних завдань діяльності бюро, налагодженню тісної співпраці з органами влади (зокрема з прийняття районної програми правової освіти населення) та громадськими організаціями.

Чутівське бюро правової допомоги розташоване за адресою: смт. Чутове, вул. Набережна, 15 та працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00.