назад

Освітній захід для школярів

IMG 6386-iloveimg-compressed24 листопада 2016 року Вікторія Гайворонська –  заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській областях та Марина Старовойтова начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській провели освітній захід для школярів старших класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеню №5  у м.Харкові.

IMG 6386-iloveimg-compressed24 листопада 2016 року Вікторія Гайворонська –  заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській областях та Марина Старовойтова начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській провели освітній захід для школярів старших класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеню №5  у м.Харкові.

На заході були висвітлені питання щодо можливостей  Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській областях, зокрема, про забезпечення права на захист кожній затриманій особі, підозрюваним та обвинуваченим в кримінальному провадженні. Висвітлені можливості надання безоплатної вторинної правової допомоги  місцевими центрами та інформація про функціонування бюро правової допомоги, а також які послуги можна в них отримати та хто може скористатися цими послугами.

{module Заход освіти до дня права 2016}

Окрема доповідь була присвячена правам та обов’язкам дитини, відповідно до національного законодавства та міжнародних нормативно-правових актів.

Всі учасники заходу отримали багато корисної інформації, яка допоможе їм в майбутньому та підвищить їх правову обізнаність в цілому.