назад

Переможці конкурсу «Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад» зустрілися в Києві

golovna

Упродовж двох днів, 16-17 лютого, інтегратори Рівненського, Дубенського та Сарненського місцевих центрів взяли участь у зустрічі організацій-переможців грантового конкурсу «Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад», який проводився за сприяння Координаційного центру з надання правової допомоги.


Громадська організація «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність»» стала переможцем конкурсу. До реалізації проекту «Наскільки доступною є безоплатна правова допомога громадянам?» громадської організації «Єдність» долучаться Ольга Мазурець (Рівненський МЦ), Ігор Маркулич (Дубенський МЦ) та Інна Шокот (Сарненський МЦ).


Зустріч, що відбулася у столиці, мала на меті обмін ідеями та думками щодо посилення правової спроможності територіальних громад та напрацювання практичних спільних кроків у цьому напрямку між усіма провайдерами правової допомоги на місцевому рівні (місцевими центрами з надання БВПД та громадськими організаціями). Вона організована за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади та Міжнародного фонду «Відродження». Конкурсна комісія рекомендувала до підтримки 36 грантових проектів із 20 регіонів України.

 

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/konkurskyiv{/gallery}