назад

Перші клієнти відвідали Малинське, Народицьке та Овруцьке бюро правової допомоги

02.09.2016 - NarodichiПерше вересня, свято не тільки школярів та вчителів, а також громадян, які отримали доступ до безоплатної правової допомоги.
Завдяки завчасно проведеним правопросвітницьким заходам, у перший день роботи 1 вересня працівники Народицького бюро правової допомоги приступили до роботи у новоствореному бюро, надали перші юридичні консультації та прийняли перших клієнтів, яким необхідно призначити адвокатів.

1 вересня до Овруцького бюро правової допомоги за отриманням консультації з соціального забезпечення (порядок призначення допомоги по догляду за інвалідом) звернувся мешканець Овруцького району. Інша громадянка звернулась до бюро за отриманням консультації з трудового законодавства. А саме: пільги одинокій матері у разі скорочення чисельності або штату працівників. Громадянам надали роз’яснення чинного законодавства.

02.09.2016 - Ovruch 1 02.09.2016 - Ovruch 2

Працівники Малинського бюро правової допомоги також надали консультації з роз’ясненням діючого законодавства  чотирьом громадянам. Ще два відвідувачі отримали доступ до безоплатної вторинної правової допомоги, а саме: представництво своїх інтересів кваліфікованими адвокатами за рахунок держави.

02.09.2016 -Malun 1 02.09.2016 -Malun 2
Byro Korosten