назад

Перший інформаційний захід проведено працівниками Роменського бюро правової допомоги

З 1 вересня 2016 року в місті Ромни розпочав свою діяльність відділ «Роменське бюро правової допомоги» Конотопського місцевого центру, одним із основних напрямків діяльності якого є правопросвітництво.

З метою інформування працівників Роменського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції  у Сумській області про роботу бюро у місті Ромни 2 вересня 2016 року головним спеціалістом Роменського бюро правової допомоги Аллою Єрньєй було проведено інформаційний захід «Концепція бюро правової допомоги».

Присутнім надано інформацію про основні засади, принципи роботи, напрямки діяльності бюро та місію системи безоплатної правової допомоги в цілому.  У ході зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці та досягнуто домовленості щодо інформування відвідувачів виконавчої служби про можливості отримання якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в місті Ромни.

Учасники заходу отримали інформаційні матеріали про систему безоплатної  правової допомоги в Україні, видані Координаційним центром.

Бюро правової допомоги, які підпадають під юрисдикцію Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, запрацювали за наступними адресами:

м. Ромни, бульвар Свободи, 1

смт. Липова Долина, вул. Полтавська, 17

м. Буринь, вул. Першотравнева, 20

смт. Недригайлів, вул. Сумська, 13

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103

Телефонний номер  відділу «Роменське бюро правової допомоги» (05448) 5-10-66, (05448) 5-11-99