назад
31.08.16

Перший місцевий центр відвідав Центр соціалізації підлітків

Soc pidl 4

Співробітники Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали Центр соціалізації підлітків 15+.

У ході розмови підліткам роз’яснили питання доступу до вторинної правової допомоги, про те, як отримати адвоката для представництва у суді, окремо зупинилися на їхніх правах, гарантованих Конституцією України та Законом України “Про безоплатну правову допомогу”. Також говорили і про наркотики: шкоду від вживання та кримінальну відповідальність, яка наступає за вживання, виготовлення та збут наркотичних засобів.

Дуже цікавило підлітків питання житла. Тож працівники центру пояснили їм різницю між приватною та комунальною власністю на житло, розповіли про право на спадкування та право на отримання житла дітьми-сиротами.

Це вже не перше виїзне консультування до Центру соціалізації підлітків 15+. Вперше його відвідали та познайомилися з його вихованцями фахівці Першого місцевого центру навесні. Докладніше про це можна почитати тут. Такі візити відбуватимуться і надалі.Soc pidl 2Soc pidl 3

Soc pidl 1