назад

Консультували мешканців Миролюбного

Логотип РЦ Хмельницький     У вівторок, 30 серпня, працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та начальник відділу правової інформації та консультацій Віта Сучокпровели виїзний прийом громадян в приміщенні Миролюбненської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     Правові консультації було надано трьом громадянам. Питання, з якими зверталися до фахівців, стосувалися земельного законодавства, соціального захисту та спадкового права. В ході прийому відвідувачам роздано друковані матеріали з інформацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати в центрі та куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Того ж дня ЄвгенійГрабчук провів робочу зустріч із завідувачем ФАПу, під час якої обговорили порядок та процедуру звернення громадян до Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.