назад

Новоград-Волинський місцевий центр презентував відкриття Пулинського бюро правової допомоги

31.08.2016 - Pulini 630 серпня директор Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петро Пелешок презентував Пулинське бюро правової допомоги. Серед запрошених голова Пулинської РДА Віктор Байда, голова районної ради Анатолій Липко, представники Пулинського відділення поліції, Управління пенсійного фонду, Управління праці та соціального захисту населення, Центральна районної бібліотеки, Районної ради ветеранів, військкомату, Служби у справах дітей, інші представники структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час зустрічі директор Новоград-Волинського місцевого центру представив заступника начальника бюро Олексія Невмержицького та головного спеціаліста Юрія Тичину та повідомив про початок роботи бюро з 1 вересня 2016 року.

31.08.2016 - Pulini 1 31.08.2016 - Pulini 2

У ході презентації присутнім розповіли про завдання бюро, принципи команди БПД, напрямки роботи та про розвиток системи БПД, як дієвого соціального проекту Уряду.

«Розраховую на тісну співпрацю з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронними органами та громадськими організаціями, результатом якої стане кваліфікована безоплатна правова допомога незахищеним людям, яка відсьогодні стала на крок ближче до громадян», – висловив свої сподівання Петро Пелешок.
Бюро правової допомоги надаватиме людям, не залежно від їх майнового стану, безоплатну правову допомогу з 1 вересня з понеділка по п`ятницю з 9:00 до 18:00 за адресою: смт. Пулине, вул. Незалежності,12.

31.08.2016 - Pulini 4